Příspěvky

Baby Reindeer

Obrázek
Baby Reindeer je přesně ten typ seriálu, který vás pokaždé, když si říkáte, že už to nemůže být horší, vyvede z omylu ... a kdy se ptáte sami sebe, jestli to hlavní hrdina má v hlavě v pořádku, protože WTF?? Co to do prdele bylo? :'D Obzvlášť, když víte, že je to podle skutečnosti a že v podstatě hraje sám sebe. Proč by si něčím takovým chtěl někdo dobrovolně procházet ještě jednou? Peníze? Pozornost? Zcela vážně, hlava mi to nějak odmítá vzít a zcela upřímně jsem z toho pořád dost otřesená, protože je to fakt šílené. o_O Prostě Misery - verze pro pokročilé, ze které je člověku blbě a z těch lidí se mu až zvedá kufr, ale počítám, že to je účel.

Zázrak jménem korejské pleťové masky

Obrázek
Když jsem před lety od kamarádky dostala k Vánocům rozjasňující rýžovou masku z řady Real Nature od The Face Shop , hýčkala jsem si ji jako oko v hlavě, protože korejská kosmetika, to bylo terno. *A* Teď už jsou korejské masky o poznání dostupnější, třeba i v drogeriích (hlavně tedy Rossmann, ale i spousta těch třeba z Primarku je vyrobených v Koreji), ale pořád mají své kouzlo, protože jednak je nepoužívám úplně běžně a jednak jsou jednoduše úplně jiná liga.

The Sandman

Obrázek
Tak jo, zpětně si sypu hlavu popelem, že jsem se k tomu prokousala až teď, protože je to sakra masterpiece, ostatně jako všechno, na co Neil Gaiman sáhne. Od postav (mými favs jsou stále Matthew the Raven a The Corinthian, takhle se dělají hot záporáci, děkuji pěkně ♥) přes řemeslné provedení až po tu typickou Gaimanovitost, která všechny jeho díla dělá tím, čím jsou - kdybych věděla, že se dočkám v podstatě conu sériových vrahů s názvem Cereal Convention (nad čímž jsem se křenila ještě tak půl hodiny poté, geniální a velmi subtle), šla bych do toho okamžitě (tímto se ještě jednou omlouvám Líl, ANO, mělas pravdu!) Ale jak se říká, lepší pozdě než vůbec (a tady by to byla skutečně veliká škoda) a můžu říct, že se do tohoto univerza moc ráda zase podívám. :3

Lásky čas

Obrázek
Tak nám začal květen ... a kvetoucí strom aby člověk pohledal, všechno už je dávno opadané, i ty šeříky už odkvétají a venku to regulérně voní létem. Obávám se, že tímhle tempem to v létě bude venku vonět tak maximálně spáleninou a budeme si hrát na Dunu (červíci included), ale co s tím mám udělat. Nehledě na to, že pohled na ty mrazem totálně spálené magnolie, které jsem si někdy před měsícem fotila, mi fakt brutálně rve srdce. :(

Dead Boy Detectives

Obrázek
Asi takhle - já fakt netušila, že to souvisí se Sandmanem (ke kterému se teď snad už konečně dostanu) a že tedy Gaiman (což je ostatně značka kvality sama o sobě), líbila se mi anotace, tak jsem si s očekáváním nenáročného teenage-not-nantural shitu , který mě třeba bude i bavit, řekla proč sakra ne. No,  už jenom samotné úvodní titulky absolutně nemají chybu, jak vizuálně (říká člověk, co měl jako dítě z kostlivců noční můry), tak zvukově (Syntezátory? Varhany? A k nim theremin? Ano prosím! *A*),  nahlodaly mě sprostý kočičky (ve svém životě potřebujete sprostý kočičky), ale extra sprostý skřítci mě teda dostali do kolen úplně ... a bylo vymalováno, miluju to hrozně moc a asi mám tak trošičku novou obsesi. ♥ A navíc - proč jsou tam sakra všichni, ale fakt úplně všichni, tak moc hot?!  (꒪ཀ꒪) Potřebuju víc, mnohem víc!!